Rulada cu peste si spanac
PrinteazaRulada cu peste si spanac din: spanac, file de peste, ulei, usturoi, aluat foitaj, ou, sare, piper.
- 500 g spanac
- 2 fileuri peşte
- 3 linguri ulei
- un căţel usturoi
- un pachet aluat foitaj
- un ou
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie cu o lingură de ulei încins se căleşte uşor usturoiul zdrobit nu foarte mărunt.
Se pune apoi spanacul, se presară cu sare şi piper, se acoperă cu capac şi se lasă 3 minute pe foc. Apoi, usturoiul se scoate şi se trage tigaia de pe foc.
Se unge peştele pe toate părţile cu restul de ulei, se presară cu sare si piper şi se aşază un fileu pe jumătate din aluat. Se pune spanacul, se aşază al doilea fileu şi se acoperă cu aluat. Se unge rulada cu ou bătut şi se coace 30 de minute.
Rulada cu peste si spanac
Pofta buna!