Rulada cu praz si ciuperci
PrinteazaRulada cu praz si ciuperci din: ciuperci, ceapa, praz, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 1/2 kg ciuperci
- 1 pachet cu foi de plăcintă
- 2 cepe mari
- 3 fire de praz
- 2 legături de pătrunjel
- 4 linguri cu ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţă şi spală ciupercile, taie-le felii şi pune-le la călit în puţin ulei cu o ceapă tăiată julien. Când au scăzut destul, potriveşte de sare şi piper şi pune compoziţia într-un castron.
Spală prazul şi taie-l în felii subţiri, la fel şi cealaltă ceapă. Pune ambele legume la călit în puţin ulei şi lasă-le să scadă, apoi potriveşte gustul de sare şi piper.
Lasă acest amestec deoparte, într-un alt castron şi adaugă pătrunjelul tocat mărunt, întinde o foaie de plăcintă şi peste ea pune amestecul de praz, ceapă şi pătrunjel. Apoi întinde următoarea foaie peste umplutura de praz şi aşază pe ea ciupercile călite.
Pofta buna!