Rulada cu somon
PrinteazaO reteta delicioasa de rulada de somon cu: somon, oua, sare, faina, lapte, apa minerala, ulei, branza feta, unt, mascarpone, telemea, patrunjel.
- 2 ouă
- sare
- 300 g făină
- 100 ml lapte
- 100 ml apă minerală
- 20 ml ulei de floarea-soarelui
- 8 felii somon fume
Ingrediente crema de brânză:
- 100 g brânză feta
- 30 g unt
- 200 g mascarpone
- 100 g telemea
- pătrunjel
Mod de preparare:
Se bat ouăle cu uleiul şi cu sarea şi se adaugă făina cernută. Se subţiază aluatul cu apă şi cu laptele călduţ. Se prăjesc clătitele mai groase ea să nu se rupă.
Se lasă să se răcorească apoi.
In acest timp, se amestecă brânzeturile între ele, apoi cu unt şi pătrunjel spălat şi tocat mărunt. Se obţine o cremă pufoasă.
Se umplu clătitele cu somonul şi cu crema de brânză, se rulează şi se lasă la rece ca să se poată tăia. Se servesc la aperitiv, ornate cu pătrunjel.
Pofta buna!