Rulada cu spanac, branza de vaci si sunca

Printeaza

Rulada cu spanac, branza de vaci si sunca

Ingrediente:Rulada cu spanac, branza de vaci si sunca

  • 300 g făină
  • 3 ouă
  • 100 g caşcaval
  • 200 g spanac fiert
  • 100 g şuncă
  • 200 g brânză de vaci
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Faci o foaie de tăieţei din făină, ouă, sare şi o laşi 10 minute să se odihnească. Separat toci spanacul fiert (să fie ca un piure) şi îl căleşti în puţin unt. Intinzi foaia de tăieţei, pui spanacul, peste el, brânza de vaci amestecată cu şunca tăiată fideluţă şi piperul.

Rulezi, strângi bine capetele, ungi cu unt, pui în tava unsă bine şi dai la cuptor. Sub tava în care coci rulada aşezi o cratiţă cu apă. Când s-a rumenit uşor mai pui puţin unt şi caşcaval ras. O serveşti caldă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • rulada cu spanac si branza de vaci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.