Ruladă cu spanac si somon afumat

Printeaza

Ruladă cu spanac si somon afumat din: spanac, oua, crema de branza de vaci, sare, faina, praf de copt, usturoi, file de somon afumat si parmezan.

Ingrediente:Rulada_cu_spanac_si_somon_afumat

  • 400 g spanac congelat (tocat)
  • 5 ou
  • 160 g crema de branza de vaci
  • 1/2 lingurita de sare
  • 3 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 3 catei de usturoi
  • 200 g file de somon afumat
  • 2 linguri parmezan ras

 

Mod de preparare:

Se fierbe spanacul 5 min., apoi se lasă să se răcească. Se separă ouăle şi se bat gălbenuşurile cu 50 g brânză şi se pasează cu spanacul congelat. Se adaugă făina amestecată cu sare şi praf de copt. In final, se înglobează albuşul bătut. Se încinge cuptorul la 170 °C.

Se aşază compoziţia pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coace la cuptor cca 15 min. Apoi se scoate din cuptor şi se lasă să se răcească. Se pisează usturoiul şi se amestecă împreună cu restul de brânză. Se repartizează pe blatul rece şi se acoperă cu felii de peşte afumat; se rulează pe lung, se presară parmezan şi se dă la frigider.

Ruladă cu spanac si somon afumat

Rulada_cu_spanac_si_somon_afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.