Rulada cu spanac, smantana si branza

Printeaza

Rulada cu spanac, smantana si branza

Ingrediente:Rulada cu spanac, smantana si branza

  • 500 g faina
  • 1 pachetel cu drojdie
  • 500 g spanac
  • 3 felii de paine
  • 150 ml lapte
  • 200 g smantana
  • 150 g branza
  • 4 galbenusuri

 

Mod de preparare:

 

Frământă făina cu drojdia, sare şi untură. Adaugă ouăle bătute şi o cană cu apă călduţă. Dacă aluatul este prea tare, mai adaugă puţină apă. Lasă la dospit 30 de minute, între timp, opăreşte spanacul 5 minute.

Trece prin maşina de tocat spanacul cu pâinea înmuiată în lapte şi stoar­să. Amestecă apoi spanacul cu smântâna, brânza zdrobită şi gălbenuşurile.

Intinde din aluat două foi. Pune în mij­loc amestecul de spanac. Rulează şi coace rulourile într-o tavă unsă timp de 45 de minute.

Rulada cu spanac

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.