Rulada cu spanac, smantana si branza
PrinteazaRulada cu spanac, smantana si branza
- 500 g faina
- 1 pachetel cu drojdie
- 500 g spanac
- 3 felii de paine
- 150 ml lapte
- 200 g smantana
- 150 g branza
- 4 galbenusuri
Mod de preparare:
Frământă făina cu drojdia, sare şi untură. Adaugă ouăle bătute şi o cană cu apă călduţă. Dacă aluatul este prea tare, mai adaugă puţină apă. Lasă la dospit 30 de minute, între timp, opăreşte spanacul 5 minute.
Trece prin maşina de tocat spanacul cu pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă. Amestecă apoi spanacul cu smântâna, brânza zdrobită şi gălbenuşurile.
Intinde din aluat două foi. Pune în mijloc amestecul de spanac. Rulează şi coace rulourile într-o tavă unsă timp de 45 de minute.
Rulada cu spanac
Pofta buna!