Rulada cu struguri

Printeaza

Rulada cu struguri din: oua, faina, zahar, ulei, lapte, esenta de vanilie, struguri, frisca, pesmet.

Ingrediente:Rulada_cu_struguri
Pentru ruladă:

  • 4 ouă
  • 4 linguri făină
  • 4 linguri zahăr
  • 1 lingură ulei

Pentru cremă:

  • 2 gălbenuşuri
  • 250 ml lapte
  • 50 g zahăr pudră
  • 1 lingură esentă vanilie
  • 1 lingură făină
  • 1 ciorchine struguri

Pentru decor:

  • 200 ml frişcă
  • 2 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Baţi spumă albuşurile, iar gălbenuşurile le freci cu zahărul şi uleiul. Încorporezi făina, apoi albuşurile şi intinzi compoziţia într-o tavă cu hârtie de copt.

Dai la cuptor până trece testul scobitorii. Scoţi de la cuptor, răstorni foaia pe un şervet umed, rulezi şi laşi la răcorit.

Pentru cremă, baţi gălbenuşurile cu zahărul şi făina, adaugi esenţa de vanilie şi torni în laptele cald. Ţii pe foc până se ingroaşă crema, după care dai deoparte şi laşi la răcit.

Întinzi foaia, pui crema, o nivelezi şi aşezi din loc în loc boabe de struguri tăiate. Rulezi decorezi rulada cu frişcă, pesmet şi struguri.

 

Rulada cu struguri

Rulada_cu_struguri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.