Rulada cu sunca si crema de branza
PrinteazaRulada cu sunca si crema de branza din: crema de branza, unt cu hrean, branza de vaci, sare, piper, sunca, castraveti murati, ardei, telemea, patrunjel, carne de vita.
- 400 g cremă de brânză
- 250 g unt cu hrean
- 200 g brânză de vaci
- sare
- piper
- 16 felii de şuncă
- 4 castraveţi muraţi
- 1 ardei gras roşu
- 4 felii subţiri de brânză telemea
- 1 legătură pătrunjel
- 200 g carne de vită fiartă
Mod de preparare:
Amesteci crema de brânză cu untul, brânza de vaci, telemeaua fărâmiţată, pătrunjelul tocat, sare şi piper. Tai carnea de vită fâşii şi toci castraveţii muraţi şi ardeiul gras roşu. Potriveşti carnea de sare şi piper şi o amesteci cu ardeii şi castraveţii tocaţi.
Intinzi feliile de şuncă pe o suprafaţă plană, având grijă să se suprapună, apoi ungi cu cremă de brânză, iar aşezi o felie de şuncă, apoi un strat de carne de vită, iar o felie de şuncă, apoi cremă de brânză, felie de şuncă şi ultimul strat de carne de vită.
Rulezi cu grijă să nu se destrame rulada. Dai la frigider câteva ore.
Pofta buna!