Rulada cu sunca si parmezan

Printeaza

Rulada cu sunca si parmezan

Ingrediente:Rulada cu sunca si parmezan

  • 100 g unt
  • 80 g făină
  • 500 ml de lapte
  • 5 ouă
  • şuncă
  • 2 linguri smântână
  • parmezan

Mod de preparare:

Se pun la topit într-o cratiţă 50 g unt cu făina, amestecând să nu se facă cocoloaşe. Se adaugă laptele fierbinte şi se face ca o mămăligă pripită, apoi se dă la răcit.

După ce s-a răcit, adăugăm pe rând gălbenuşurile, batem bine compoziţia, după care adăugăm albuşurile bătute spumă şi sare după gust. Se coace în tavă tapetată timp de douăzeci de minute, iar după ce s-a copt, se răstoarnă pe un prosop ud.

Se presară cu şunca tocată, smântână, parmezan sau telemea şi se stropeşte cu unt fierbinte. Se rulează şi se aşează pe un platou, se presară şuncă şi unt mai mult, iar parmezan şi se dă la
cuptor, timp de trei până la cinci minute.

Se rulează repede, se înveleşte în folie, apoi în prosop şi se lasă să se pătrundă.

Se serveşte caldă sau se poate încălzi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.