Rulada cu telemea

Printeaza

Rulada cu telemea din: faina, lapte, oua, sare, branza telemea, smantana, cascaval.

Ingrediente:Rulada_cu_telemea

  • 125 g făină
  • 1/2 l lapte
  • 4 ouă, sare
  • 300 g brânză telemea
  • 1 cutie smântână (400 g)
  • 50 g caşcaval

 

Mod de preparare:

Pui la fiert laptele cu făina şi ames­teci până se îngroaşă, lei apoi cratiţa de pe foc, o laşi timp de 2-3 minute deoparte, apoi adaugi în compoziţie, pe rând, 4 ouă şi sare, amestecând mereu.

Aşezi compoziţia în tava unsă şi tapeta­tă.

Coci blatul la foc mare 15 mi­nute, apoi la foc mic până capătă o culoare aurie. Laşi apoi în tava acoperită, la răcit. Când este rece, ungi blatul cu smântână şi peste, pui un strat de brânză telemea rasă (să fie foaia bine acoperită). Rulezi.

Deasupra, ungi rulada cu smântână si razi caşcaval.

 

Rulada cu telemea

Rulada_cu_telemea

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.