Ruladă de curcan cu brânză

Printeaza

Ruladă de curcan cu brânză din: piept de curcan, branza de vaci, ceapa, sunca, patrunjel, oua, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_de_curcan_cu_branza

  • 1 piept de curcan
  • 250 g branza de vaci
  • 1 ceapa
  • 4 felii de sunca
  • 2 oua
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie pieptul de curcan în aşa fel încât să obţii o bucată mare şi cât mai subţire. Dă-o cu puţină sare şi piper.

Curăţă ceapa şi dă-o pe râzătoare sau prin robot, apoi amestec-o cu brânza, verdeaţa tocată, şunca tăiată în cubuleţe şi un ou.

Adaugă puţină sare şi un praf de piper.

Din acest amestec, formează un baton lung cât una dintre laturile bucăţii de carne.

Aşază batonul pe carne, rulează cât mai strâns, apoi leagă cu aţă sau prinde cu scobitori. Bate oul rămas şi unge carnea.

Aşază rulada într-o tavă unsă cu puţin ulei şi dă la cuptorul încins pentru 40 de minute.

Ruladă de curcan cu brânză

Rulada_de_curcan_cu_branza

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine de tot rulada asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.