Ruladă de curcan cu brânză
PrinteazaRuladă de curcan cu brânză din: piept de curcan, branza de vaci, ceapa, sunca, patrunjel, oua, sare, piper.
- 1 piept de curcan
- 250 g branza de vaci
- 1 ceapa
- 4 felii de sunca
- 2 oua
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie pieptul de curcan în aşa fel încât să obţii o bucată mare şi cât mai subţire. Dă-o cu puţină sare şi piper.
Curăţă ceapa şi dă-o pe râzătoare sau prin robot, apoi amestec-o cu brânza, verdeaţa tocată, şunca tăiată în cubuleţe şi un ou.
Adaugă puţină sare şi un praf de piper.
Din acest amestec, formează un baton lung cât una dintre laturile bucăţii de carne.
Aşază batonul pe carne, rulează cât mai strâns, apoi leagă cu aţă sau prinde cu scobitori. Bate oul rămas şi unge carnea.
Aşază rulada într-o tavă unsă cu puţin ulei şi dă la cuptorul încins pentru 40 de minute.
Ruladă de curcan cu brânză
Pofta buna!
Arata bine de tot rulada asta!