in: piept de pui, ulei de susan, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, morcov, ardei gras, broccoli, sos de soia, sos de stridii, sare, piper, seminte de susan. Ingrediente: 500g piept de pui, tăiat în bucăți mici 2 linguri ulei de susan 1 ceapă roșie, tăiată […]
Ruladă de curcan cu brioşe din cartofi si telină
PrinteazaRulada de curcan cu briose din cartofi si telina din: piept de curcan, sare, piper, ulei, ceapa, spanac, usturoi, migdale, branza, bacon, supa, smantana, brandy, amidon, cartofi, telina, parmenza si patrunjel.
Ingrediente:
- 400 g piept de curcan
- sare
- piper macinat
- 2 linguri de ulei
- 1 ceapa
- 200 g spanac
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri de migdale tocate
- 50 g branza rasa
- 6 felii de bacon
- sos:
- 100 ml supa
- 125 ml smantana
- 2 lingur brandy
- 1 lingurita amidon
garnitura:
- 350 g cartofi
- 200 g telina
- 1 lingura ulei
- sare
- piper alb
- 250 g smantana
- 50 g parmezan ras
- patrunjel
Mod de preparare:
Ruladă de curcan cu brioşe din cartofi si telină: Pieptul de curcan se dă cu sare şi piper şi se pune într-o oală. toarnă 100 ml de apă şi 1 lingură de ulei. Se coace 30 de minute la cuptor.
căleşte ceapa tocată în untul rămas. Se adaugă spanacul şi se lasă la foc mic 10 minute. adaugă usturoiul zdrobit, brânza rasă şi migdalele tocate.
Carnea răcită se acoperă cu amestecul de spanac şi se înfăşoară în feliile de bacon. pune înapoi în cuptor şi se mai coace 10 minute.
Se scoate, se toarnă supa, smântână, coniacul şi se mai lasă puţin la foc; mic si adaugă amidonul, sa amestecă şi se încălzeşte uşor..
Cartofii şi ţelina se taie felii şi se fierb 5 minute. pune amestecul în forme cu brioşe, unse cu unt. dă cu sare şi piper, apoi se adaugă smântână.
presară parmezan ras şi se coc.
Pofta buna!
Pui Shanghai cu legume – reteta usor de preparat
Imi place rulada