Rulada de curcan cu ciuperci si gogosari murati
PrinteazaRulada de curcan cu ciuperci si gogosari murati din: piept de curcan, ciuperci, gogosari murati, castraveti murati, cascaval, carnaciori, piper, sare, ierburi aromatice, ulei.
- 1 piept de curcan
- 100 g ciuperci
- 100 g gogosari murati
- 100 g castraveti murati
- 100 g cascaval
- 2 carnaciori subtiri
- piper
- sare
- ierburi aromatice
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Tai pieptul de curcan în felii mari şi subţiri, pe care le pui unele lângă altele, astfel încât să formeze un strat uniform de carne, dreptunghiular.
Cureţi ciupercile şi le speli. Pui într-o margine felioare de ciuperci, rondele de castraveţi, fâşii de gogoşar, razi deasupra caşcaval şi aşezi cârnăciorul.
Rulezi, apoi legi cu aţă groasă sau prinzi cu scobitori, pentru a nu se desface în timpul coptului. Condimentezi rulada cu sare, piper şi ierburi aromatice.
O aşezi într-un vas de Jena, o stropeşti cu ulei şi o introduci în cuptorul cald, la foc mediu, pentru 40 de minute.
Ai grija sa torni periodic in tava putina apă şi să întorci rulada pe toate părţile. După ce s-a răcit, o tai în felii groase de 1 cm şi o consumi ca aperitiv rece.
Rulada de curcan cu ciuperci si gogosari murati
Pofta buna!