Steak de Curcan cu Sos de Brânză și Spanac din: steak de curcan, spanac, crema de branza, usturoi, unt, ulei de masline, sare, piper. Steak-ul de curcan acoperit cu un strat generos de sos de branza și spanac este o combinație delicioasă de texturi și arome. Această rețetă ușoară este perfectă pentru o cină specială […]
Rulada de curcan cu ciuperci
PrinteazaRulada de curcan cu ciuperci din: piept de curcan, ciuperci, usturoi, ulei, nucsoara, sare, piper, furnze de salvie, supa de pui.
Ingrediente:
- un piept de curcan
- o conserva mica ciuperci feliate
- un catel de usturoi
- 5 linguri ulei
- nucsoara
- sare
- piper
- 12-15 frunze de salvie
- 250 ml supa de pui
Mod de preparare:
Carnea se taie într-o foaie şi se bate cu ciocanul de şniţele pe interior, apoi se dă la rece.
Intre timp, în două linguri de ulei se sotează ciupercile, după care se retrag de pe foc si se potriveşte gustul de sare, piper, nucşoară si usturoi.
Se pune amestecul de ciuperci peste carne, se presară si frunzele de salvie, se rulează, se leagă si se rumeneşte în celelalte trei linguri de ulei.
transferă rulada într-o tavă de cuptor, se pune supa Si se lasă la copt o oră. serveşte cu sosul format.
Rulada de curcan cu ciuperci
Pofta buna!
Dip de Brânză Feta cu Iaurt și Ierburi Proaspete
Dip de Brânză Feta cu Iaurt și Ierburi Proaspete din: branza feta, iaurt grecesc, suc de lamaie, usturoi, ierburi, sare, piper. Dipul de Brânză Feta cu Iaurt și Ierburi Proaspete este o alegere excelentă pentru petreceri, aperitive sau chiar gustări rapide. Această rețetă ușor de pregătit aduce prospețime și o combinație delicioasă de arome, iar […]