Rulada de vitel umpluta cu legume din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Carnea de vitel are o culoare roz pal și este considerată una dintre cele mai delicate tipuri de carne. Este de obicei mai fină și mai fragedă decât carnea de bovine mai în vârstă. Datorită acestei texturi […]
Rulada de curcan cu salata verde
PrinteazaRulada de curcan cu salata verde din: piept de curcan, sare, unt, ciuperci, ceapa verde, usturoi verde, patrunjel, parmezan, pesmet, piper, seminte de floarea soarelui, ulei si salata verde.
- 600 g piept de curcan
- sare
- 50 g unt
- 300 g ciuperci
- 2 legatura ceapa verde
- un fir usturoi verde
- 2 legaturi patrunjel
- 100 g parmezan
- 2 linguri pesmet
- piper
- 100 g seminte de floarea soarelui
- 2-3 linguri ulei
- salata verde
Mod de preparare:
Se spală pieptul de curcan şi se desface cu un cuţit, ca să se poată umple.
Se bate cu ciocanul de şniţele si se condimentează cu sare şi piper. Intre timp, se curăţă ciupercile.
Se spală ceapa si usturoiul, se toacă mărunt, la fel si ciupercile, şi se pun să se călească în untul încălzit.
Se adaugă verdeaţa tocată, parmezanul si pesmetul. P
ieptul de curcan se umple cu compoziţia de ciuperci, se rulează, se stropeşte cu ulei şi se bagă în cuptor.
Se serveşte cu salată verde.
Rulada de curcan cu salata verde
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada de vitel umpluta cu legume
Pofta buna!
O rulada excelenta 🙂
imi place tare mult cum a iesit
Rulada de curcan vreau sa incerc si eu sa fac