Ruladă de curcan umplută cu brânză

Printeaza

O reteta de rulada de curcan umpluta cu branza din: otet, ulei de floarea soarelui, sare, piper, boia dulce, piept de curcan, patrunjel, cimbru, ceapa, pesemt, branza de vaci, galbenus, supa, smantana, mustar si amidon.

Ingrediente:Ruladă de curcan umplută cu brânză

  • 1 lingură oţet
  • 4 linguri ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1 kg piept de curcan (fasonat pentru ruladă)
  • 1 legătură pătrunjel
  • 4 fire cimbru
  • 1 ceapă
  • 4 linguri pesmet
  • 200 g brânză de vaci
  • 1 gălbenuş
  • 350 ml supă
  • 150 g smântână
  • 3 linguri muştar
  • 2 linguriţe amidon

 

Mod de preparare:

Se amestecă oţetul cu 2 linguri de ulei, piper şi boia. Se pregăteşte carnea se unge cu această marinată. Se pregătesc verdeţurile şi ceapa şi se toacă toate; se amestecă împreună cu pesmet, brânză de vaci, gălbe­nuşuri, sare şi piper.

Se încinge cuptorul la 180°C. Se unge car­nea cu amestecul de brânză şi se rulează; se strânge. Se pră­jeşte carnea în restul de ulei încins, se toarnă supa şi se coace la cuptor cca 1 oră.

Se scoate friptura din cuptor şi se acoperă cu folie de aluminiu; se lasă să se odihnească cca 10 min. Se amestecă în sos smântână şi muştarul şi se adaugă amidonul dizolvat în apă; se lasă să dea într-un clocot, se sărează şi se piperează. Se serveşte rulada cu legume asortate şi cartofi la cuptor.

Ruladă de curcan umplută cu brânză

Ruladă de curcan umplută cu brânză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.