Ruladă de curcan umplută cu spanac

Printeaza

O reteta de rulada de curcan umpluta cu spanac din: piept de curcan, spanac, usturoi, ceapa, unt, sare, piper, mustar, ulei, ceapa rosie, frunza de dafin si supa de pui.

Ingrediente:Ruladă de curcan umplută cu spanac

  • 800 g piept de curcan (o bucata intreaga, pentru rulada)
  • 600 g spanac
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper macinat
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 frunza de dafin
  • 400 ml supa de pui

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spală si se scurge. Se face un buzunar longitudinal şi se păstrează carnea scoasă. Spanacul se spală bine, apoi se fierbe în 1/2 litru de apă cu sare, după care se scurge. Ceapa roşie şi usturoiul se curăţă şi se toacă mărunt, apoi se călesc în untul încins, se adaugă şi spanacul, se dă cu sare şi piper şi se mai lasă câteva minute.

Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Rulada se dă cu sare, iar interiorul se unge cu muştar. Se pune compoziţia şi se acoperă capetele. Se leagă cu sfoară. Se încinge uleiul şi se pune carnea. Ceapa tocată se pune de jur-împrejur.

Se adaugă frunza de dafin şi supa de pui şi se coace la foc mic, cca 1 oră, stropind carnea.

Ruladă de curcan umplută cu spanac

Ruladă de curcan umplută cu spanac

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • rulada de curcan cu spanac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.