Ruladă de curcan umplută cu spanac
PrinteazaO reteta de rulada de curcan umpluta cu spanac din: piept de curcan, spanac, usturoi, ceapa, unt, sare, piper, mustar, ulei, ceapa rosie, frunza de dafin si supa de pui.
- 800 g piept de curcan (o bucata intreaga, pentru rulada)
- 600 g spanac
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 2 linguri unt
- sare
- piper macinat
- 2 linguri mustar
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa rosie
- 1 frunza de dafin
- 400 ml supa de pui
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spală si se scurge. Se face un buzunar longitudinal şi se păstrează carnea scoasă. Spanacul se spală bine, apoi se fierbe în 1/2 litru de apă cu sare, după care se scurge. Ceapa roşie şi usturoiul se curăţă şi se toacă mărunt, apoi se călesc în untul încins, se adaugă şi spanacul, se dă cu sare şi piper şi se mai lasă câteva minute.
Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Rulada se dă cu sare, iar interiorul se unge cu muştar. Se pune compoziţia şi se acoperă capetele. Se leagă cu sfoară. Se încinge uleiul şi se pune carnea. Ceapa tocată se pune de jur-împrejur.
Se adaugă frunza de dafin şi supa de pui şi se coace la foc mic, cca 1 oră, stropind carnea.
Ruladă de curcan umplută cu spanac
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rulada de curcan cu spanac