Rulada de curcan cu umplutura de branza

Printeaza

Rulada de curcan cu umplutura de branza din: piept de curcan, otet, ulei de masline, sare, piper macinat, cimbru, patrunjel, ceapa, pesmet, galbenus de ou, crema de branza, supa de pui, vin, smantana, mustar, amidon, cartofi, sparanghel alb, sparanghel verde, ciuperci, mazare, unt.

Ingrediente:

  • 1 1/2 kg piept de curcan (pentru rulada)
  • 1 lingura otet
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • 1 varf de zahar
  • 1/2 legatura cimbru
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • 4 linguri pesmet
  • 1 galbenus de ou
  • 200 g crema de branza
  • 150 ml supa de pui
  • 200 ml vin alb
  • 150 g smantana
  • 3 linguri mustar
  • 1 lingura amidon

garnitura de legume:

  • 1,2 kg cartofi mici
  • 400 g sparanghel alb
  • 400 g sparanghel verde
  • 250g ciuperci
  • 200 g mazare
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Oţetul, 2 linguri ulei, sarea, piperul şi zahărul se ame­stecă şi se dă carnea prin acest amestec. Verdeţurile şi ceapa se toacă.

Crema de brânză se amestecă cu verdeţ urile, ceapa, pesmetul şi gălbenuşul, apoi se dau cu sare şi piper.

Carnea se umple cu compoziţia de brânză. Se rulează, se leagă cu sfoara şi se pune într-o tavă, cu restul de ulei, supa şi vinul alb şi se coace 1 oră şi 20 de minute.

Se fierb toate legumele şi se călesc apoi în 2 linguri de ulei.

Pentru sos, se amestecă smântână şi muştarul în puţină apă cu amidon, saire şi piper.

 

Rulada de curcan cu umplutura de branza

Rulada_de_curcan_cu_umplutura_de_branza

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.