Rulada de curcan

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada de curcan cu: carne de curcan, morcovi, ceapa, branza telemea, unt, cimbru, ulei, patrunjel, marar, piper.

Ingrediente:Rulada_de_curcan

  • 1 piept de curcan
  • 3-4 morcovi
  • 1 ceapă
  • 100 g brânză telemea  rasă
  • 50 g unt cimbru
  • ulei
  • pătrunjel
  • mărar
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie pieptul în felii, ca pentru şniţele, bate uşor şi condimentează-l.

Curăţă morcovii şi opăreşte-i puţin, după care taie-i bastonaşe.

Freacă untul cu brânza, puţin cimbru şi verdeaţa. Crema astfel obţinută întinde-o peste feliile de carne.

Deasupra, aşază bastonaşele de morcovi şi rulează uşor. Leagă cu o sfoară şi pun e ruladele într-un vas uns cu ulei.

Toarnă o ceşcuţă cu apă călduţă şi ulei acoperă cu folie de aluminiu. Lasă la cuptor cam 40 de minute.

Serveşte cu un sos alb şi verdeaţă.

Rulada de curcan

Rulada_de_curcan

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Buna rulada de curcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.