Rulada de curcan
PrinteazaO reteta delicioasa de rulada de curcan cu: carne de curcan, morcovi, ceapa, branza telemea, unt, cimbru, ulei, patrunjel, marar, piper.
- 1 piept de curcan
- 3-4 morcovi
- 1 ceapă
- 100 g brânză telemea rasă
- 50 g unt cimbru
- ulei
- pătrunjel
- mărar
- piper
Mod de preparare:
Taie pieptul în felii, ca pentru şniţele, bate uşor şi condimentează-l.
Curăţă morcovii şi opăreşte-i puţin, după care taie-i bastonaşe.
Freacă untul cu brânza, puţin cimbru şi verdeaţa. Crema astfel obţinută întinde-o peste feliile de carne.
Deasupra, aşază bastonaşele de morcovi şi rulează uşor. Leagă cu o sfoară şi pun e ruladele într-un vas uns cu ulei.
Toarnă o ceşcuţă cu apă călduţă şi ulei acoperă cu folie de aluminiu. Lasă la cuptor cam 40 de minute.
Serveşte cu un sos alb şi verdeaţă.
Rulada de curcan
Pofta buna!
Buna rulada de curcan