Rulada de berbecut

Printeaza

Rulada de berbecut din: pulpa de berbecut, ciuperci, ceapa, usturoi, ardei rosu, marar, cascaval de oaie, vin, usturoi, ou, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Rulada_de_berbecut

  • 1 kg pulpă de berbecuţ
  • 400 g ciuperci champignon
  • 3 fire de ceapă verde
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 ardei roşu
  • 1 legătură de mărar verde
  • 100 g caşcaval de oaie
  • 400 ml vin
  • 2 fire de usturoi verde
  • 1 ou
  • sare
  • 1 linguriţă cu piper măcinat (negru şi verde)
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pune ceapa tocată la înăbuşit cu usturoiul, un praf de sare şi două linguri cu ulei. Când s-a înmuiat, adaugă ciupercile şi ardeiul tocat cubuleţe. Lasă pe foc mic, amestecând din când în când, până se înmoaie ciupercile. Adaugă mărarul tocat fin şi lasă să se răcorească.

Fasonează frumos pulpa, astfel încât să formezi o bucată mare şi subţire. Bate-o puţin, apoi pune sarea. întinde caşcavalul ras, piperează, apoi întinde umplutura.

Bate bine oul cu un praf de sare şi toarnă-le peste umplutură – mai pe mijloc, ca să nu se scurgă. Rulează cât mai strâns şi pune ruloul într-o folie de aluminiu. Dă la cuptor, la foc potrivit, 40 de minute. Scoate folia, toarnă vinul, adaugă usturoiul verde tocat mărunt şi lasă 10-15 minute, până face crustă frumoasă.

Rulada de berbecut

Rulada_de_berbecut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.