Rulada de bezea cu zmeura
PrinteazaRulada de bezea cu zmeura din: oua, zahar, otet, faina de migdale, esenta de migdale, frisca, zmeura.
- 4 albuşuri
- 225 g zahăr
- o linguriţă oţet alb
- 50 g făină de migdale
- o linguriţă esenţă migdale
Pentru umplutură:
- 100 ml frişca
- 300 g zmeură
Mod de preparare:
Albuşurile se pun în bolul robotului şi se amestecă la viteză mică. Se adaugă zahărul treptat, până ce se obţine o spumă fermă. Se adaugă esenţa, oţetul şi făina de migdale. Se toarnă în tavă, se scutură tava pentru a elimina aerul şi se coace 30-35 de minute.
Se scoate pe un prosop umezit, se rulează şi se lasă aşa să se răcească. Se desface, se umple cu frişca şi zmeură din belşug.
Se rulează şi se serveşte.
Pofta buna!
Foarte buna rulada