Rulada de biscuiti cu cafea
PrinteazaRulada de biscuiti cu cafea din: biscuiti, gem, margarina, cacao, cafea, nuca de cocos, zahar, esenta de rom, zahar pudra.
- 1/2 kg biscuiţi
- 3 linguri de gem
- 200 g margarină
- 3 linguri cacao
- 1 linguriţă de cafea
- 200 g nucă de cocos
- 400 g zahăr
- esenţă de rom
- 200 g zahăr pudră
Mod de preparare:
Se prepară un sirop din zahăr, cafea şi un pahar de apă. După aceea se adaugă cacao şi gem şi se amestecă bine. Biscuiţii se dau prin maşina de tocat şi se amestecă cu 2 linguri de nucă de cocos şi cu siropul până se obţine o pastă omogenă.
Dâcă mai este nevoie, se adaugă apă.) Se împarte compoziţia în două, fiecare parte se întinde pe o folie de plastic şi se fac două foi. Se prepară o cremă din: margarină amestecată cu zahărul pudră şi cu 100 g nucă de cocos.
Această cremă se întinde peste foi, se rulează foile şi se lasă la frigider 2 ore.
Pofta buna!