Rulada de biscuiti cu cafea

Printeaza

Rulada de biscuiti cu cafea din: biscuiti, gem, margarina, cacao, cafea, nuca de cocos, zahar, esenta de rom, zahar pudra.

Ingrediente:Rulada de biscuiti cu cafea

  • 1/2 kg biscuiţi
  • 3 linguri de gem
  • 200 g margarină
  • 3 linguri cacao
  • 1 linguriţă de cafea
  • 200 g nucă de cocos
  • 400 g zahăr
  • esenţă de rom
  • 200 g zahăr pudră

Mod de preparare:

Se prepară un sirop din zahăr, cafea şi un pa­har de apă. După aceea se adaugă cacao şi gem şi se amestecă bine. Biscuiţii se dau prin maşina de tocat şi se amestecă cu 2 linguri de nucă de cocos şi cu siropul până se obţine o pastă omo­genă.

Dâcă mai este nevoie, se adaugă apă.) Se împarte compoziţia în două, fiecare parte se în­tinde pe o folie de plastic şi se fac două foi. Se prepară o cremă din: margarină amestecată cu zahărul pudră şi cu 100 g nucă de cocos.

Aceas­tă cremă se întinde peste foi, se rulează foile şi se lasă la frigider 2 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.