Ruladă de biscuiţi

Printeaza

Ruladă de biscuiţi

Ingrediente:Ruladă de biscuiţi

  • 1 kg biscuiţi
  • 200 g miez de nucă
  • 200 g rahat asortat
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 600 ml apă
  • 2 linguri zahăr
  • 100 g nucă de cocos
  • 1 lingură cacao
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Biscuiţii se rup în bucăţele mici, peste ei se toarnă un sirop preparat din apă şi zahăr şi se lasă să se odihnească 15 minute, între timp, nucile se mărunţesc, rahatul se taie cubuleţe mici, iar untul se topeşte şi se amestecă cu cacaoa.

Aceste ingrediente se încorporează cu biscuiţii. Se ia o foaie de celofan, se presară cu nucă de cocos şi se pune compoziţia în formă de ruladă. Se înfăşoară fiind bine strânsă în celofan, se prind colţurile şi se lasă la rece până a doua zi. Se serveşte tăiată felii.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.