Rulada de branza ca la Runcu Salvei

Printeaza

Rulada de branza ca la Runcu Salvei din: faina, unt, zahar, lapte, oua, sare, branza sarata.

Ingrediente:Rulada de branza ca la Runcu Salvei

  • 300 g făină
  • 100 g unt
  • 100 g zahăr
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 vârf de cuţit de sare

Pentru umplutură:

  • 600 g brânză sărată
  • 3 ouă

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cernută, 30 g unt, oul bătut cu sare şi laptele. Frămânţi bine, adăugând restul de unt moale, după care baţi aluatul cu sucitorul şi îl laşi să se odihnească timp de 15 minute, acoperit cu un vas cald.întizi o foaie de aluat groasă de 5-6 mm şi pui brânza mixată cu 3 ouă.

Rulezi, ungi cu ou bătut, aşezi ruloul în tavă, îl ungi cu ou bătut şi îl coci 30 de minute, la foc mediu. Il consumi cald sau rece.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.