Rulada de caprioara cu fructe
PrinteazaRulada de caprioara cu fructe
- 8 bucăţi de cotlet de căprioară
- 300 g carne de viţel tocată prin maşină
- 300 g şuncă tăiată cubuleţe
- 100 g smântână dulce
- 50 g coniac
- 50 g vin roşu
- sare
- piper
- delicat
- nucşoară
- 2-3 ouă
Mod de preparare:
Se adaugă caise, prune sau gogoşari muraţi. Cotletul se bate cu ciocanul, se condimentează, punem peste cotlet pasta obţinută din carne, şuncăşi restul de ingrediente, apoi, la mijloc, aşezăm fâşii din fructe murate sau din compot.
Rulăm şi învelim în staniol, apoi legăm şi dăm la cuptor. În tava în care coacem, adăugăm ulei şi vin roşu. După ce s-a răcit o tăiem felii.
Se serveşte cu garnitură de salatăşi piure de cartofi.
Pofta buna!