Ruladă de carne cu cabanos si ou

Printeaza

 

Baţi ca pentru şniţel o bucată mare (500 g) de pulpă de porc, o presari cu sare şi piper şi o umpli cu 100 g ciuperci călite, ameste­cate cu 1 ou, ardei roşu tăiat felii (de la congelator), 1 ou fiert tăiat în patru.

Aşezi apoi, pe mijloc, un cabanos, rulezi şi prinzi carnea cu 2-3 sco­bitori, o înfăşori în folie de aluminiu şi o coci 30 de minute. Desfaci apoi folia şi mai laşi rulada încă 10 minute la foc iute ca să se rumenească.

Ruladă de carne cu cabanos si ou

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.