Rulada de carne cu conopida poloneza

Printeaza

Rulada de carne cu conopida poloneza

Ingrediente:Rulada de carne cu conopida poloneza

  • 500 g carne de vacă sau viţel
  • 2 felii de franzelă
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 100 g unt
  • 500 g conopidă
  • 2 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Treci carnea de două ori prin maşina de tocat, împreună cu feliile de franzelă înmuiate în apă şi stoarse, adaugi oul şi amesteci bine, modelând apoi sub formă de ruladă într-o tăviţă.

Ungi deasupra cu puţin albuş şi pui rulada la copt cu ulei şi puţină apă caldă. Laşi la cuptor până se rumeneşte puţin.

Conopida o desfaci în bucheţele, o fierbi în apă cu puţină sare, o scurgi şi o aşezi pe un platou. încălzeşti untul, adaugi pesmetul rumenit într-o tigaie uscată şi-l torni peste conopidă. Serveşti caldă, împreună cu rulada de carne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.