Rulada de carne cu piure
PrinteazaRulada de carne cu piure din: carne, franzela, ou, cartof, patrunjel, ceapa, morcov, cimbru, ulei, lapte.
- 150 g carne
- 1 felie franzela
- 1 ou
- 1 cartof
- pătrunjel verde
- 1/2 ceapă fiartă
- 3-4 felii morcov
- cimbru
- 1 linguriţă de ulei
- 1 pahar lapte
Mod de preparare:
Se dâ carnea prin maşină de 2-3 ori, împreună cu cartoful, franzela înmuiată în lapte şi stoarsă. Se amestecă cu oul, verdeaţa şi ceapa fiartă, dată prin sită.
Se frămantă pană se omogenizează, apoi se dă formă de ruladă.
Se pune rulada într-o tăviţă cu morcovul tăiat felii, cimbrul, uleiul şi puţină apă caldă. Se lasă să fiarbă la foc încet, acoperită apoi se dă la cuptor să scadă.
Se serveşte cu piure de cartofi.
Pofta buna!