Rulada de carne cu slanina

Printeaza

Rulada de carne cu slanina

Ingrediente:Rulada de carne cu spanac si porumb

  • 750 g carne
  • 100 g slanina
  • 1 felie paine
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 1-2 linguri faina
  • 1 lingura untura

Mod de preparare:

Se trece prin masina de tocat carnea de porc sau de vita, slanina si o felie groasa de paine, inmuiata in lapte si stoarsa.

Se adauga cepele taiate marunt, galbenusurile, sarea si un praf de piper. Din aceasta tocatura se face un sul gros care se tavaleste prin faina.

Albusul ramas se amesteca cu o lingura de ulei si putina sare. Se unge rulada de carne cu albusul si se pune la cuptor, intr-o tava cu untura fierbinte.

Inainte de a-l servi se taie felii. Se serveste cu un sos de ciuperci.

Pofta buna!

2 comentarii

  1. O sa fac rulada asta, dar o sa adaug si ceva picant in ea

  2. Si eu o sa fac rulada cu carne. O poza n-aveti, pentru inspiratie? 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.