Rulada de carne cu slanina
PrinteazaRulada de carne cu slanina
- 750 g carne
- 100 g slanina
- 1 felie paine
- 2 cepe
- 2 oua
- verdeata
- sare
- piper
- 1 lingura ulei
- 1-2 linguri faina
- 1 lingura untura
Mod de preparare:
Se trece prin masina de tocat carnea de porc sau de vita, slanina si o felie groasa de paine, inmuiata in lapte si stoarsa.
Se adauga cepele taiate marunt, galbenusurile, sarea si un praf de piper. Din aceasta tocatura se face un sul gros care se tavaleste prin faina.
Albusul ramas se amesteca cu o lingura de ulei si putina sare. Se unge rulada de carne cu albusul si se pune la cuptor, intr-o tava cu untura fierbinte.
Inainte de a-l servi se taie felii. Se serveste cu un sos de ciuperci.
Pofta buna!
O sa fac rulada asta, dar o sa adaug si ceva picant in ea
Si eu o sa fac rulada cu carne. O poza n-aveti, pentru inspiratie? 🙂