Rulada de carne cu struguri
PrinteazaRulada de carne cu struguri din: ceapa, usturoi, pulpa de porc, vin, marar, patrunjel, rozmarin, piper, sare, struguri.
- 1 ceapă
- 6 căţei de usturoi
- 500 g pulpă de porc
- 250 ml vin roşu
- mărar
- pătrunjel
- rozmarin
- piper
- sare
- struguri
Mod de preparare:
Baţi cu ciocanul bucata de pulpă, pentru a o întinde cât mai mult şi o presari cu sare şi piper.
Amesteci ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat şi carnea tocată. Adaugi sare, piper, mărar şi pătrunjel, întinzi carnea tocată pe bucata de pulpă. Rulezi cu grijă şi o legi cu aţă alimentară.
Infigi câteva crenguţe de rozmarin, în legătura de aţă. Pui rulada în tavă şi adaugi şi vinul roşu. Coci rulada timp de 60 de minute, la foc potrivit.
Adaugi boabele de struguri în tavă şi mai coci pentru aproximativ 30 de minute.
Rulada de carne cu struguri
Pofta buna!