Rulada de carne cu struguri

Printeaza

Rulada de carne cu struguri din: ceapa, usturoi, pulpa de porc, vin, marar, patrunjel, rozmarin, piper, sare, struguri.

Ingrediente:Rulada_de_carne_cu_struguri

  • 1 ceapă
  • 6 căţei de usturoi
  • 500 g pulpă de porc
  • 250 ml vin roşu
  • mărar
  • pătrunjel
  • rozmarin
  • piper
  • sare
  • struguri

 

Mod de preparare:

Baţi cu ciocanul bucata de pulpă, pentru a o întinde cât mai mult şi o presari cu sare şi piper.

Amesteci ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat şi carnea tocată. Adaugi sare, piper, mărar şi pătrunjel, întinzi carnea tocată pe bucata de pulpă. Rulezi cu grijă şi o legi cu aţă alimentară.

Infigi câteva crenguţe de rozmarin, în legătura de aţă. Pui rulada în tavă şi adaugi şi vinul roşu. Coci rulada timp de 60 de minute, la foc potrivit.

Adaugi boabele de struguri în tavă şi mai coci pentru aproximativ 30 de minute.

 

Rulada de carne cu struguri

Rulada_de_carne_cu_struguri

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.