Rulada de carne cu visine

Printeaza

Rulada de carne cu visine din: pulpa de porc, visine, otet, vin, amidon, sare, piper, zahar.

Ingrediente:Rulada_de_carne_cu_visine

  • 500 g pulpă de porc
  • 1 kg vişine coapte
  • 2 linguri cu oţet balsamic
  • 300 ml vin roşu fructat
  • 2 linguriţe rase cu amidon
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zahăr brun (facultativ)

 

Mod de preparare:

Taie carnea astfel încât să obţii o fâşie de aceeaşi grosime. Pune-o între două folii şi bate-o cu ciocanul de şniţele. Dă-o cu sare, piper şi puţin ulei, ruleaz-o şi pune-o la rece.

Curăţă vişinele de sâmburi şi pune-le într-o cratiţă. Toarnă deasupra vinul, oţetul balsamic şi, facultativ, 1-2 linguriţe cu zahăr. Pune pe foc mic şi amestecă uşor.

După ce au dat în câteva clocote, da deoparte aproximativ jumătate din sos, iar în restul adaugă amidonul si mai pune pe foc până capătă consistentă. Pune sosul îngroşat pe felia de carne şi rulează.

Leagă cu aţă alimentară, stropeşte cu puţin ulei, sare şi piper şi da Ia cuptor 45-60 de minute, până când carnea capătă o culoare frumoasă. Feliază rulada după un sfert de oră şi serveşte-o cu sosul de vişine dat deoparte.

Rulada de carne cu visine

Rulada_de_carne_cu_visine

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.