Rulada de carne de miel
PrinteazaRulada de carne de miel din: pulpa de miel, ciuperci, carnaciori, costita afumata, cascaval, ceapa, oua, pesmet, pasta de rosii, marar, ardei iute, ulei, sare, piper.
- pulpă de miel dezosată
- 150 g ciuperci
- 150 g cârnăciori
- 100 g costiţă afumată
- 100 g caşcaval
- 100 g ceapă
- 3 ouă
- 50 g pesmet
- 50 g pastă de roşii
- mărar
- 1 ardei iute
- 100 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dezosezi pulpa de miel, o baţi puţin şi o întinzi. Pentru umplutură, căleşti ceapa în ulei fierbinte, pui ciupercile tăiate, sarea, piperul şi mărarul. Când compoziţia s-a răcit, pui 1 ou crud, cârnăciorii şi costiţa afumată, tăiată cubuleţe, caşcavalul şi 2 ouă fierte şi date pe râzătoare. Poţi adăuga şi un ardei iute. Omogenizezi umplutura şi o pui peste pulpă, rulezi şi prinzi rulada cu scobitori sau o legi. O tăvăleşti prin pesmet şi o pui la cuptor într-o tavă cu ulei. Din când în când, stropeşti friptura cu grăsimea din tavă, ca să se prăjească pe ambele părţi. Când este gata, serveşti rulada stropită cu pastă de roşii şi frunze de verdeaţă.
Pofta buna!