Rulada de carne in prapur de porc

Printeaza

Rulada de carne in prapur de porc

Rulada de carne in prapur de porc din: carne de porc, carne de vita, ulei, ceapa, oua, piper, maghiran, sare.

Ingrediente:

  • 800 g carne de porc
  • 400 g carne de vacă
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe potrivite
  • 3 ouă
  • piper
  • măghiran
  • sare
  • 1 prapur de porc

 

Mod de preparare:

Treci toată carnea prin maşina de tocat, apoi tai ceapa mărunt şi o căleşti în ulei. Amesteci carnea cu ceapa, uleiul, ouăle, piperul, măghiranul şi sarea, înfăşori compoziţia obţinută în prapurul de porc, o aşezi într-o tavă de chec sau cozonac unsă cu unt şi o dai la copt, la foc potrivit.

După ce s-a răcit în tavă, o tai felii pe care le aduci la masă .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.