Rulada de ciuperci cu rosii cherry
PrinteazaRulada de ciuperci cu rosii cherry din: ciuperci, ceapa, usturoi, ardei gras, supa, vin alb, fasole rosie, ou, pesmet, cimbru, rozmarin, sare, piper, salata, rosii cherry.
- 450 g ciuperci
- 1 ceapa, tocata
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 1 ardei gras, tocat
- 2 linguri supa
- 2 linguri vin alb
- 400 g fasole rosie, din conserva
- 1 ou, batut
- 50 g pesmet
- 1 lingurita cimbru, tocat
- 1 lingurita rozmarin, tocat
- sare si piper
- salata si rosii cherry, pentru servire
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C.
Ungeti o tava si pastrati deoparte.
Intr-o tigaie mare, adaugati ciupercile tocate, ceapa, usturoiul, ardeiul, supa si vinul. Acoperiti si gatiti 10 minute, amestecand din cand in cand. Lasati sa se raceasca si procesati la blender impreuna cu fasolea.
Transferati intr-un bol, adaugati oul batut, pesmetul si ierburile. Amestecati bine si asezonati cu sare si piper. Adaugati in tava pregatita si dati la cuptor 50-60 de minute.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca complet.
Dati la frigider cateva ore, feliati rulada si serviti cu salata si rosii cherry.
Pofta buna!