Ruladă de coaste de miel

Printeaza

Ruladă de coaste de miel din: coaste de miel dezosate, praz, ciuperci, ulei, sare, piper si boia.

Ingrediente:Miel_6

  • 2 coaste de miel dezosate
  • 2 fire de praz
  • 500 g ciuperci
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • boia iute (sau dulce)

 

Mod de preparare:

Coastele dezosate le cureţi de pieliţă şi le speli, într-o cratiţă căleşti prazul tăiat rondele şi cipercile tăiate în lungime, până capătă culoarea galbenă. Coastele dezosate le sărezi, piperezi, le dai cu boia şi le ungi cu ulei. Pui peste car­ne compoziţia preparată mai sus şi rulezi strâns, să nu iasă umplutura.

Le legi bine cu aţă în 3-4 locuri. Ungi o tavă cu ulei şi aşezi ruladele, apoi dai la cuptorul încins pentru 45-50 de minute. După ce sunt gata, tai aţele ruladelor şi după ce le laşi 10-15 minute să se răcească, le poţi tăia felii. Serveşti rulada cu o salată făcută din ridichi, ceapă verde şi salată verde.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. ruladele astea imi lasa gura apa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.