Rulada de creveti cu spanac si mascarpone

Printeaza

Rulada de creveti cu spanac si mascarpone din: unt, spanac, faina, lapte, oua, mascarpone, capa verde, creveti, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_de_creveti_cu_spanac_si_mascarpone

  •  50 g unt
  • 125 g spanac congelat
  • 50 g făină
  • 300 ml lapte integral
  • 2 ouă
  • 150 g mascarpone
  • 4 cepe verzi, tocate fin
  • 2 roşii uscate, tocate fin
  • 225 g creveţi decorticaţi,gătiţi
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Pune hârtie de copt pe o tavă. Preîncălzeşte cuptorul la 220°C. Topeşte untul într-o tigaie şi adaugă spanacul şi făina. Lasă pe foc timp de un minut, apoi adaugă laptele. Adu la fierbere amestecând constant, apoi lasă să fiarbă la foc mic timp de 2-3 minute, la tigaia de pe foc.

Bate albuşurile şi adaugă-le în tigaie. Pune amestecul într-o tavă şi întinde-l în strat uniform cu ajutorul unui cuţit.

Coace în cuptor timp de 15 minute. Scoate din tava şi lasă aluatul deoparte, acoperit cu un prosop umed timp de 20 minute. între timp, amestecă împreună mascarpone, cepele verzi, roşiile uscate şi creveţii. Asezonează bine.

Pune deasupra ruladei umplutura de creveţi, lăsând o margine de 2,5 cm.

Rulada de creveti cu spanac si mascarpone

Rulada_de_creveti_cu_spanac_si_mascarpone

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.