Rulada de curcan cu jambon si nuca

Printeaza

Rulada de curcan cu jambon si nuca din: piept de curcan, jambon, miz de nuca, oua, paine, lapte, nucsoara, ulei.

Ingrediente:Rulada_de_curcan_cu_jambon_si_nuca

  • 700 g piept de curcan
  • 250 g jambon tocat
  • 50 g mieji de nuca
  • 4 felii jambon
  • 2 oua
  • 2 felii paine
  • 100 ml lapte
  • nucsoara
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Inmoi pâinea în lapte. Tai carnea în aşa fel încât să obţii o bucată cât mai întinsă pe care o presari cu sare şi piper. Amesteci jambonul tocat cu pâinea înmuiată şi bine stoarsă, sa-rea, piperul, nucşoara, miezul de nucă şi ouăle.

Acoperi bucata de carne cu o folie de plastic şi o baţi cu ciocanul de şniţele.. Aşezi cele patru felii de jambon, apoi pui amestecul tocat, nivelezi, rulezi, legi cu sfoară de bucătărie şi frigi rulada într-o tigaie pe toate părţile.

Incingi cuptorul, aşezi rulada într-o tavă şi torni uleiul în care s-a fript şi puţină apă fierbinte. Laşi la cuptor până se rumeneş-te, având grijă să o stropeşti din când în când cu sosul format în tavă. Serveşti caldă, cu garnitură de cartofi sau de orez.

Rulada de curcan cu jambon si nuca

Rulada_de_curcan_cu_jambon_si_nuca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.