Ruladă de iarnă

Printeaza

Ruladă de iarnă

Ingrediente:Ruladă de iarnă

  • 1 kg carne macra
  • 1ou
  • 150 g slănină
  • 5-6 boabe ienibahar
  • 2-3 cuişoare
  • 1/2 linguriţă cimbru
  • 10 boabe piper
  • verdeata
  • 2 ceape
  • paine alba
  • pesmet
  • 3 linguri zeamă de carne sau apă

 

Mod de preparare:

În tocătură se adaugă slănina tăiată cuburi mici şi miro­deniile foarte fin pisate. Se amestecă bine.

Pe un fund de lemn presărat cu pesmet se pune tocătura, dîndu-i-se forma unui sul.

Se aşază într-o formă de chec unsă cu unturăşi presărată cu pesmet, se stropeşte cu unturăşi se dă la cuptor. Se serveşte tăiată felii cu garnitură de varză călită. Este foarte gustoasă rece.

Această ruladă este mai bună din carne amestecată, jumătate carne de porc, jumă­tate carne de vacă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.