Rulada de miel cu omleta

Printeaza

Rulada de miel cu omleta din: pulpa de miel, oua, parmezan, ceapa, faina, vin rosu, ulei, cimbru, patrunjel, rozmarin, oregano, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_de_miel_cu_omleta

  • 600 g pulpa de miel
  • 2 oua
  • 50 g parmezan
  • 1 ceapa
  • 2 linguri cu faina
  • 100 ml vin rosu
  • 4 linguri cu ulei
  • 2 lingurita cu ierburi (cimbru, patrunjel, rozmarin, oregano, sare, piper)

 

Mod de preparare:

Taie pulpa de miel în aşa fel încât să obţii o bucată mai mare. Condimenteaz-o pe toate părţile cu sare, piper şi oregano.

Las-o la rece 20 de minute, ca să se întrepătrundă aromele. Separat, bate ouăle cu sare şi pregăteşte omleta.

Aşaz-o pe bucata de carne, presară parmezan ras şi rulează cât poţi de strâns. Leagă cu sfoară alimentară şi pune rulada într-o tavă, alături de ceapa tăiată în sferturi.

Stropeşte cu ulei, vin şi puţină apă. Dă-o la cuptor, la foc moderat, mai bine de o oră.

Din când în când, stropeşte-o cu sosul format în tavă, Scoate rulada pe un platou. Strecoară sosul din tavă, adaugă făina, ierburile tocate şi o ceşcuţă cu apă.

Lasă pe foc, amestecând energic până ce se leagă sosul.

Serveşte rulada stropită cu sos, alături de legume trase în unt.

Rulada de miel cu omleta

Rulada_de_miel_cu_omleta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.