Ruladă de ouă umplută cu legume

Printeaza

Ruladă de ouă umplută cu legume

Ingrediente: Rulada de oua umpluta cu legume

  • 4 ouă
  • 4 linguri smântână
  • 6 linguri făină
  • 100 ml lapte
  • 250 g fasole verde
  • 250 g conopidă
  • 100 g unt sau margarină
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Freci gălbenuşurile, apoi adaugi 5 linguri făină în ploaie, smântână, albuşurile bătute spumă şi sare după gust. Amesteci cu grijă ca să nu se lase compoziţia, apoi torni alua­tul într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină şi îl dai la cuptor, la foc potrivit, pentru 25 de minute.

In acest timp, pregăteşti umplutura: speli fasolea şi conopida, tai fasolea bucăţi, desfaci conopida în bucheţele şi le înăbuşi în unt. Când s-au înmuiat torni laptele, pui făina, potriveşti gustul de sare, piper şi amesteci ca să se lege compo­ziţia.

După ce a scăzut sosul, iei compoziţia de pe foc şi presari verdeaţa tocată fin. Aluatul copt îl răstorni pe un prosop curat, îl rulezi cât e fierbinte şi-l laşi aşa 5 mi­nute.

Il desfaci apoi, întinzi compoziţia de legume şi rulezi. Pui rulada într-o tavă unsă cu unt şi o mai dai la. cuptor pentru 10 minute.

Ruladă de ouă umplută cu legume

Rulada de oua umpluta cu legume

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Ce bine arata!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.