Ruladă de peşte cu fructe de mare

Printeaza

O reteta de rulada de peste cu fructe de mare din: file de peste, cocktail de fructe de mare, spanac, ulei, felii de jambon, oua, faina, pesmet, unt, sare si piper.

Ingrediente:Ruladă de peşte cu fructe de mare

  • 600 g file de peste
  • 200 g cocktail de fructe de mare congelate
  • 300 g spanac proaspat
  • 3 linguri ulei
  • 8 felii de jambon
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 50 g pesmet
  • 150 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de oscioare, spălaţi-o, scurgeţi-o bine de apă şi ştergeţi-o cu şerveţele. Treceţi-o apoi prin maşina de tocat şi amestecaţi-o cu ouăle, făina şi pesmetul. Omogenizaţi bine compoziţia şi întindeţi-o pe folie de plastic.

Peste aceasta întindeţi pe toată suprafaţa spanacul, călit în ulei, apoi puneţi peste acesta feliile de jambon. Peste jambon presăraţi cocteilul de fructe de mare. Rulaţi cu ajutorul foliei de plastic de dede­subt, ungeţi rulada cu 50g unt topit, după care împachetaţi-o în folie de aluminiu.

Puneţi rulada într-o tavă şi coaceţi-o în cuptorul încins, pentru 40 de minute, la foc potrivit.

Ruladă de peşte cu fructe de mare

Ruladă de peşte cu fructe de mare

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.