Rulada de peste umpluta cu legume

Printeaza

Rulada de peste umpluta cu legume din: lup de mare, cartofi, broccoli, ulei, sare, ardei iute, piper, rosii, busuioc.

Ingrediente: Rulada_de_peste_umpluta_cu_legume

  • 2 lupi de mare de aproximativ 350/400g fiecare
  • 300g de cartofi
  • 250g de broccoli
  • ulei
  • sare
  • 1 ardei iute
  • piper
  • roşii cubuleţe pentru garnisit
  • busuioc

Mod de preparare:

Curăţaţi şi filetaţi peştele îndepărtând toate oasele, condimentaţi cu ulei şi puneţi-l într-o formă de copt normală, lipindu-l de pereţi. Lăsaţi un gol la mijloc pentru a putea introduce cartofii tăiaţi în cubuleţe şi fierţi în prealabil în apă clocotindă şi apoi rumeniţi în tigaie cu un strop de ulei. Săraţi, piperaţi şi daţi la cuptor pentru 15 minute la 180 °C.

Curăţaţi bucheţelele de broccoli în apă fierbinte şi sărată. Răciţi-le cu gheaţă, puneţi-le la loc în tigaie cu ulei şi ardei iute. Serviţi preparatul fierbinte, formând un fel de potcoavă din broccoli şi adăugaţi rulada cu lup de mare. Garnisiţi cu roşii tăiate cubuleţe si busuioc.

Rulada de peste umpluta cu legume

Rulada_de_peste_umpluta_cu_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.