Rulada de porc cu carne tocata

Printeaza

Rulada de porc cu carne tocata din: muschi de porc, carne de porc tocata, praz, morcovi, oua, ceapa, cartofi, smantana, mustar, cimbru, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_de_porc_cu_carne_tocata

  • un kilogram muşchi de porc
  • 500 g carne de porc tocată
  • două fire de praz
  • 3 morcovi
  • 3 ouă
  • două cepe roşii
  • 600 g cartofi
  • 100 ml smântână
  • o lingură de muştar cu boabe
  • o linguriţă cu cimbru
  • o legătură de pătrunjel
  • 200 ml ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea de porc tocată se amestecă bine cu cimbrul, sare şi piper după gust, ouăle, smântână şi muştarul. Şe adaugă ceapa curăţată de foi şi tocată, jumătate din praz tocat şi se amestecă bine până se omogenizează.

Muşchiul de porc se crestează în aşa fel încât să se obţină o foaie, se unge cu ulei, se condimentează şi se aşază pe un tocător.

Se unge cu umplutură, se rulează şi se leagă cu o sfoară ca să nu se desfacă la copt sau să iasă compoziţia. Se aşază într-o tavă adâncă, se toarnă o cană cu apă şi se introduce în cuptorul încins.

Se coace la foc mediu până devine aurie şi poate fi pătrunsă cu o furculiţă, eventual mai adăugând apă ca să nu se ardă carnea.

Cartofii se curăţă de coajă şi se fierb, se amestecă împreună cu morcovii fierţi feliaţi şi prazul rămas călit în puţin ulei.

Se presară totul cu pătrunjel tocat şi se serveşte imediat.

Rulada de porc cu carne tocata

Rulada_de_porc_cu_carne_tocata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. A iesit buna rulada de porc?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.