Rulada de porc cu morcovi

Printeaza

Rulada de porc cu morcovi din: pulpa de porc, morcovi, praz, unt, coriandru, supa de legume, vin alb, sare, piper, zahar.

Ingrediente: Rulada_de_porc_cu_morcovi

  • 600 g pulpă de porc
  • 500 g morcovi
  • 2 fire de praz
  • 2 linguri unt
  • coriandru uscat
  • 150 ml supă de legume
  • 50 ml vin alb sec
  • sare, piper
  • 1 linguriţă zahăr

Mod de preparare:

Tai carnea de porc felii subţiri (de formă dreptunghiulară) şi o baţi uşor cu ciocanul de carne. Condimentezi cu sare şi piper, după gust şi o laşi la rece timp de 15 minute, să se frăgezească. Partea albă a prazului-o tai bucăţi de mărimea feliilor de carne.

Razi morcovul, condimentezi cu coriandru, sare, piper după gust şi căleşti cu unt, amestecând mereu până se înmoaie bine, apoi adaugi o linguriţă cu zahăr. Intinzi carnea pe planşetă, iar peste fiecare felie pui un strat subţire de morcov, peste care aşezi o bucată de praz şi rulezi carnea cu umplutura în interior.

Legi cu aţă, să nu se desfacă în timpul preparării. Aşezi rulourile într-o cratiţă şi adaugi 2-3 morcovi tăiaţi pe lungime. Torni supa de legume şi vinul şi acoperi cu capac. Introduci tava în cuptor, pentru 40 de minute.

La jumătatea timpului întorci rulo­urile şi le laşi la copt, fără capac, pentru a se rumeni. Serveşti rulo­urile calde.

 

Rulada de porc cu morcovi

Rulada_de_porc_cu_morcovi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.