Rulada de porc cu vin
PrinteazaRulada de porc cu vin din: fleica de porc, spanac, feta, ardei, sare, piper, ulei, vin, piper.
- un kg fleică de porc
- 200 g spanac
- 100 g feta
- 2 ardei graşi
- sare
- piper măcinat
- 2 linguri ulei
- 400 ml vin alb
- 2 foi dafin
- o linguriţă boabe piper
Mod de preparare:
Se taie carnea în asa fel încât să se obţină o bucată cât mai dreaptă.
Spanacul se căleşte bine într-o tigaie fără ulei şi apoi se repartizează peste carne. Se aşază cubuleţe de feta şi fâşii de ardei, se rulează şi se leagă. Se presară cu sare si piper.
Se aşază rulada în tavă, se toarnă uleiul, vinul, se adaugă foile de dafin şi piperul boabe şi se lasă o oră la cuptor.
Pofta buna!