Rulada de porc cu vin

Printeaza

Rulada de porc cu vin din: fleica de porc, spanac, feta, ardei, sare, piper, ulei, vin, piper.

Ingrediente:Rulada de porc cu vin

  • un kg fleică de porc
  • 200 g spanac
  • 100 g feta
  • 2 ardei graşi
  • sare
  • piper măcinat
  • 2 linguri ulei
  • 400 ml vin alb
  • 2 foi dafin
  • o linguriţă boabe piper

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în asa fel încât să se obţină o bucată cât mai dreaptă.

Spanacul se căleşte bine într-o tigaie fără ulei şi apoi se repartizează peste carne. Se aşază cubuleţe de feta şi fâşii de ardei, se rulează şi se leagă. Se presară cu sare si piper.

Se aşază rulada în tavă, se toarnă uleiul, vinul, se adaugă foile de dafin şi piperul boabe şi se lasă o oră la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.