Rulada de porc cu Weisswurst
PrinteazaRulada de porc cu Weisswurst din: muschiulet de porc, wiesswurst, dafin, sos de soia, condimente, rozmarin, concentrat de legume, sare, piper, ulei, apa.
- 1 muşchiuleţ de porc
- 2 cârnaţi weisswurst
- 4 foi de dafin
- 1 lingură sos de soia
- condiment pentru carnea de porc (se pune după gust)
- 1/2 linguriţă rozmarin uscat
- concentrat de legume deshidratate
- sare
- piper
- 50 ml ulei
- 200 ml apă
Mod de preparare:
Muşchiuleţul se curăţă de grăsime şi se taie astfel încât să obţinem o felie de şniţel mare. Se bate cu ciocanul, se condimentează cu sare, piper, concentrat de legume şi rozmarin. Se aşază deasupra cârnaţii şi se înţeapă din loc în loc cu furculiţa.
Se rulează felia de carne astfel încât cârnaţii să se îmbrace în totalitate; se leagă cu o aţă şi se presară condiment pentru porc.
Rulada se aşează într-o tigaie cu ulei încins şi se stropeşte cu sos de soia. După ce se rumeneşte puţin, se adaugă apă şi dafin şi se lasă să se prăjească la foc mic. Când e gata, se lasă puţin să se răcească şi se scot aţele. Se serveşte tăiată rondele.
Pofta buna!