Rulada de pui cu ardei copti
PrinteazaRulada de pui cu ardei copti din: piept de pui, ardei, faina, cascaval, usturoi, lapte, ulei, sare, piper.
- un ou
- 140 g făină
- 200 ml lapte
- o lingură ulei
- unt
- un piept de pui
- 2 ardei graşi copţi
- 50 g caşcaval
- 2 căţei usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Din ou, făină, lapte şi ulei se face un aluat de clătite. Tigaia de clătite se unge cu unt şi apoi se pune cu polonicul din aluatul de clătite şi se prăjesc.
Odată preparate, pe fiecare clătită se aşază fâşii de ardei copt, usturoi mărunţit şi caşcaval dat pe răzătoarea mare, apoi se rulează.
Pieptul de pui se taie în bucăţi, ca pentru şniţele mai mari, se aşază fiecare bucată între două folii de plastic şi se bate cu ciocanul special. Se presară cu sare şi piper.
Se aşază pe fiecare bucată de carne câte o clătită umplută si se rulează. Se înveleşte în hârtie de copt şi se lasă la cuptor 30 de minute.
După 15 minute, se poate tăia.
Pofta buna!