Rulada de pui cu ardei si marar

Printeaza

Rulada de pui cu ardei si marar din: file de piept de pui, mărar, carne tocată de pui sau curcan, ardei capia sau ardei graşi roşii copţi, piper, sare, ou, mustar, ulei.

Rulada_de_pui_cu_ardei_si_marar

Ingrediente:

  • 500 g file de piept de pui
  • 2 legături mărar
  • 200 g carne tocată de pui sau curcan
  • 2-3 ardei capia sau ardei graşi roşii copţi
  • piper
  • sare
  • 1 ou
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 lingură ulei pentru uns hârtia de copt

Mod de preparare:

Coci ardeii, îi cureţi de coajă şi seminţe şi îi toci mărunt.

Tai pieptul de pui în felii de aproximativ 1 cm grosime, pe care le înveleşti în folie de plastic şi le baţi du aju­torul ciocanului pentru şniţele.

Amesteci pasta de carne tocată cu oul bătut, muştarul, mărarul fin tocat, sare şi piper după gust. Pe fiecare bucată de file de piept de pui, întinzi umplutură de carne tocată şi fâşii de ardei copt.

Rulezi şi ambalezi rulouri­le în hârtie de copt unsă cu puţin ulei. Coci rulourile timp de 40 de minute, la foc mediu, în cuptorul preîncălzit.

După ce s-au mai răcit, le porţionezi şi le consumi împreună cu salată sau legume verzi înăbuşite la foc mic, câteva minute.

Rulada de pui cu ardei si marar

Rulada_de_pui_cu_ardei_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.