Rulada de pui cu ardei
PrinteazaRulada de pui cu ardei din: piept de pui, ardei, ceapa, ulei, oregano, piper, boia, sare, apa, vin.
- 3 bucati de piept de pui fara os
- 1 ardei rosu
- 1 ardei gralben
- 1 ceapa mare
- ulei
- oregano
- piper
- boia
- sare
- 150 ml apa
- 75 ml vin alb sec
Mod de preparare:
Speli carnea de pui, o porţionezi, o usuci şi o baţi cu un ciocan de şni¬ţele. Cureţi şi speli legumele. Le tai cubuleţe şi le căleşti în ulei. Condi¬mentezi cu sare şi piper, după gust şi apoi dai deoparte. Presari fiecare fâşie de carne cu oregano şi pui în cantităţi egale umplutura.
Rulezi şi, dacă ţi se desfac, le prinzi cu scobitori. Aşezi rulourile într-o tavă termorezistentă, adaugi apa, le stropeşti cu ulei şi le presari cu boia. Când sunt aproape gata, torni vinul şi le mai laşi un pic.
Iei tava cu rulouri din cuptor, le scoţi scobitorile şi le laşi să se răcească puţin. In momentul servirii, le tai feliuţe şi le aşezi pe farfurii.
Rulada de pui cu ardei
Pofta buna!