Curcan la Cuptor cu Ierburi Aromate – Rețetă de Curcan pentru Mese Festive din: curcan, ierburi proaspete, usturoi, lamaie, unt, sare, piper. Dacă sunteți în căutarea unei rețete perfecte pentru mesele festive, vă prezentăm un delicios Curcan la Cuptor cu Ierburi Aromate. Acest preparat clasic va cuceri inimile invitaților dvs. cu aromele sale îmbietoare și […]
Rulada de pui cu bacon si spanac
PrinteazaRulada de pui cu bacon si spanac din: pui, mustar, bacon, ceapa, urzici/spanac, oua, usutroi, pătrunjel verde tocat, ulei, supă de legume/pui, făină, sare, piper negru.
Ingrediente:
- 1 pui (1,4 kg)
- 1 lingură cu muştar
- 100 g bacon
- 1 ceapă
- 250 g urzici/spanac
- 2 ouă
- 2 căţei de usturoi
- 2 linguri cu pătrunjel verde tocat
- 2 linguri cu ulei
- 250 ml supă de legume/pui
- 2 linguri cu făină
- sare
- piper negru
Mod de preparare:
Dezosează puiul şi pune carnea între două folii. Bate-o uşor cu ciocanul, presară deasupra sare şi piper şi unge-o cu muştar.
Taie cubuleţe baconul şi rumeneşte-le împreună cu ceapa tăiată fin. Adaugă urzicile/spanacul blansat si amesteca. Pune apoi ouăle, usturoiul zdrobit şi pătrunjelul.
Când amestecul a devenit uşor lipicios, dă-l deoparte şi lasă-l să se răcească. Unge bucata de carne cu amestecul de bacon şi urzici/spanac, rulează şi leagă cu aţă alimentară.
Rumeneşte rulada în uleiul încins, toarnă deasupra supa şi dă la cuptor pentru 50 de minute.
Scoate rulada şi ţine-o la cald, adaugă făina în sosul rămas şi dă-l într-un clocot. Feliază rulada şi serveşte-o cu garnitură de cartofi fierţi şi sos.
Rulada de pui cu bacon si spanac
Pofta buna!
Chimichurri Roșu – Chimichurri Rojo: Sos Argentinian Picant
Chimichurri Roșu – Chimichurri Rojo: Sos Argentinian Picant din: patrunjel, usturoi, ardei iute, boia dulce, otet de vin rosu, sare, piper, ulei de masline. Acest sos picant și aromat este perfect pentru a însoți carnea la grătar, peștele sau legumele. Chimichurri Rojo este o variantă picantă a clasicului sos argentinian, Chimichurri. Acest sos a fost […]